Internet
povezava

WIFI - Bodimo povezani s svetovnim spletom tudi, ko nismo doma

Pred leti je Občina Domžale svojim občanom omogočila brezplačno internetno omrežje. Brezplačni dostop tako danes občanom kot tudi gostom omogoča, da smo s svetovnim spletom povezani tudi, ko nismo doma.

Za pravilno delovanje si zagotovite pravilne nastavitve na vaši napravi in vklopite brezžični sprejemnik.

povežite se na naše omrežje WIFI-domzale.
ob prijavi vas bo pričakala prijazna vstopna stran in vas seznanila s pogoji uporabe.

Uporabni podatki:
hitrost 256 kbps,
čas priklopa 2 uri na dan na napravo,
blokada neprimernih vsebin,
blokada P2P.

Če se strinjate s pogoji uporabe, lahko s klikom na gumb »vstop« pričnete z brskanjem ali preko povezave na vstopni strani obiščete spletno stran Občine Domžale www.domzale.si.

V kolikor bi pri dostopanju imeli kakršnekoli težave, vam je 24 ur na dan na voljo klicni center za pomoč uporabnikom na številki 01 475 55 55 ali na naslovu helpdesk@unistarlc.si.

Omrežje je vzpostavljeno v ožjem centru mesta, kjer je nameščenih 17 usmerjevalnikov, poleg tega je pokritih tudi 11 okoliških krajev s po enim usmerjevalnikom. V praksi to pomeni, da je dostop omogočen samo na tistih točkah, kjer so usmerjevalniki. Vse točke prostega dostopa do svetovnega spleta so vidno označene s posebnimi nalepkami.WIFI lokacije v centru Domžal:
Območja pokritosti v centru Domžal
Občina Domžale; Železniška postaja, drog javne razsvetljave na začetku železniške postaje; Železniška postaja, drog javne razsvetljave na koncu železniške postaje; Drog javne razsvetljave na križišču Ljubljanske in Kamniške ceste pri Policijski postaji; Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta pri Mercatorju; Drog javne razsvetljave na križišču Ljubljanske in Karantanske ceste (Avtoakustika); Drog javne razsvetljave, Karantanska cesta (nasproti Doma upokojencev Domžale); Drog javne razsvetljave na križišču Karantanske in Slamnikarske ceste; Nogometni stadion Domžale (drog razsvetljave stadiona); Gostilna Park, Kopališka cesta 3, 1230 Domžale; Drog javne razsvetljave, Kopališka cesta (TEN-TEN 1); Drog javne razsvetljave, Kopališka cesta (TEN-TEN 2); Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta (nasproti gostilne Keber); Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta (Češminov park); Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta (nasproti NLB Domžale); Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta (pri gasilskem domu); Drog javne razsvetljave, Ljubljanska cesta (Radio Hit).


WIFI lokacije v okoliških krajih:
Vir pri Domžalah, Vrtec Palček (dostopovna točka na strehi vrtca); Rodica, Osnovna šola Rodica (dostopovna točka nad vhodom v šolo); Jarše, PGD Jarše-Rodica (dostopovna točna na strehi gasilskega doma); Homec, PGD Homec-Nožice (dostopovna točka na strehi gasilskega doma); Preserje, Osnovna šola Preserje pri Radomljah (dostopovna točka na strehi šole nad vhodom); Radomlje, Kulturni dom Radomlje (dostopovna točka na fasadi kulturnega doma); Vir pri Domžalah, PGD Vir (dostopovna točka na strehi gasilskega doma); Dob, Stari gasilski dom Dob (dostopovna točka na strehi gasilskega doma); Krtina, Osnovna šola Krtina (dostopovna točka na strehi šole); Dragomelj, Vrtec Racman Dragomelj (dostopovna točka nad vhodom na strehi vrtca); Ihan, Športno društvo Ihan (dostopovna točka na strehi športnega društva Ihan).

Bodimo povezani s svetovnim spletom tudi, ko nismo doma.

Ste vedeli
… da je po pripovedovanju J. V. Valvasorja med Homcem in Mengšem ležal samostan, ki ga je porušila voda iz jezera? Slednje naj bi se bilo odprlo nad Kamnikom pri Nevljah in preplavilo vso mengeško planjavo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram