O nas

Služba za turizem (v nadaljevanju: Turistično informacijski center - TIC) je svoja vrata odprl maja 2017. TIC je formalno del občinske uprave Občine Domžale. Svoje prostore imamo na Ljubljanski cesti 70 (nasproti nakupovalnega središča Tuš).
Za vas smo odprti v času uradnih ur občinske uprave: Ponedeljek, torek in četrtek od 8. do 15. ure, sreda od 8. do 12. in od 13. do 17. ure ter petek od 8. do 13. ure.
Več let je delo TIC-a opravljala Komisija za turizem, vendar je bila že dlje časa potreba po vzpostavitvi večje in bolj odprte ustanove, ki bi se poklicno ukvarjala s turizmom, tako kot je to v drugih občinah. Komisija za turizem je postavila odlično podlago za razvoj turizma v Domžalah, z novoustanovljenim TIC-em pa smo naredili pomemben korak naprej. Trenutno je TIC projektna pisarna, ki izvaja strategijo turizma naše občine, opravlja tekoče obveznosti, organizira občinske dogodke in prireditve ter pripravlja nove, kreativne projekte za prihodnost.

Naši občani in vsi turisti, tako domači kot tuji, so v prostorih TIC-a vedno dobrodošli. Za obiskovalce imamo pripravljen promocijski material o znamenitostih in zanimivostih naših krajev, v prihodnosti pa vam bomo ponudili tudi vodene turistične programe.Ste vedeli
… da je dimnik na parkirišču nakupovalnega središča Mercator zadnja materialna sled za največjo slamnikarsko tovarno v Domžalah?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram