Avto kino Domžale

Od 28. maja dalje si boste najboljše filme v mestu lahko ogledali kar iz svojega avta.

AVTO KINO DOMŽALE vabi na bivše parkirišče Metalke!

Projekcije bodo potekale od četrtka do sobote in bodo trajale predvidoma do konca junija.

1. junija pa vrata odpira tudi naša kino dvorana, kjer bodo projekcije potekale od ponedeljka do srede, z dodatnimi projekcijami za otroke in mladino konec tedna. Ker hočemo ljubiteljem filma omogočiti čim bolj udobno in varno filmsko izkušnjo, bo v dvorani do nadaljnjega veljala tudi omejitev števila gledalcev, za varnost gledalcev in gledalk pa bomo skrbeli tudi s prilagojenim sedežnim redom, vestnim razkuževanjem in ostalimi varnostnimi ukrepi.

S toplejšimi večeri vam bomo skušali čim več filmov pokazati na prostem, zato bomo med poletnimi meseci v letni kino spremenili tudi dvorišče pred stavbo Mestnega kina Domžale, julija pa se bomo ob koncih tedna znova preselili še v Arboretum v Volčjem potoku, kjer bomo znova začeli s Filmskimi večeri v Arboretumu.

Glavna naloga ekipe Mestnega kina Domžale je, da vam v prijetnem in varnem okolju prikazuje najboljše filme v mestu, zato upamo, da bo tako Vaše kot naše poletje čim bolj filmsko! Naj živijo dobri filmi!

V četrtek, 28. 5. si boste lahko ogledali akcijsko komedijo Gospodje, v petek, 29. 5.

misteriozno kriminalno črno komedijo Nož v hrbet, v soboto, 30. 5. pa družinsko komedijo Razkrila sem vohuna.Vabljeni na najboljše filme v mestu!!!

Vabi Mestni kino Domžale

Ste vedeli
… da je Prešernov stric služboval na Goričici kot duhovnik med letoma 1824 in 1837?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram