Natečaj Predelana obleka

Društvo Za medgeneracijsko povezovanje Sinica

vabi k sodelovanju na medgeneracijskem literarnem natečaju z naslovom
Predelana obleka

Na natečaju lahko sodelujejo osnovnošolci od 8. razreda naprej, srednješolci, študentje, odrasli in senjorji.Natečaj bo potekal od 6. julija 2020 do 23. avgusta 2020.

Literarna dela morajo biti napisana v slovenskem jeziku.

Svojo še neobjavljeno pesem ali kratko zgodbo ali drug prozni zapis pošljite na e-naslov sinica.natecaj@gmail.com  z zadevo: Literarni natečaj Predelana obleka. Zaradi anonimnosti pošljite 2 dokumenta. V prvem pošljite pesem ali prozo podpisano le s šifro (novo!), v drugem sporočilu pa isto šifro z avtorjevimi podatki: ime in priimek, starost, naslov, el. naslov in telefonska številka. Avtor s pošiljanjem dovoljuje objavo svojega dela v tiskanih in elektronskih medijih.


Vaše anonimne stvaritve bo prebirala pesnica, pisateljica in literarna mentorica mag. Ana Porenta.

Vsa izbrana literarna dela bodo v oktobru 2020 objavljena  v medijih, ki podpirajo natečaj.
Avtorsko branje izbranih literarnih del bo potekalo v oktobru v Knjižnici Domžale, v primeru izrednih razmer – koronavirusa - bomo priredili spletno literarno branje, o čemer boste pravočasno obveščeni.

Želimo vam obilo literarnega navdiha in vas vabimo k sodelovanju.

Joži Kokalj
predsednica Društva Sinica

Ste vedeli
… da je bilo nekdaj na plitvini pod Knezovimi skalami domžalsko kopališče? Pod bližnjim mostom, kamor je Kamniška Bistrica nanosila velike količine belega proda, so kopalci našli odlično in čisto plažo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram