O nas

Turistično informacijski center Domžale je svoja vrata odprl maja 2017. TIC Domžale je formalno del občinske uprave Občine Domžale. Svoje prostore imamo na Ljubljanski cesti 70. (nasproti Vele)

Več let je delo TIC opravljala Komisija za turizem, vendar je bila že dalj časa potreba po večji in odprti ustanovi, ki bi se poklicno ukvarjala s turizmom, tako kot je to v drugih občinah. Komisija za turizem je postavila odlično podlago za razvoj turizma v Domžalah, z novoustanovljenim TIC-em pa smo naredili pomemben korak naprej. Trenutno je TIC projektna pisarna, ki pripravlja strategijo turizma naše občine, opravlja tekoče obveznosti, vodi občinske dogodke in predvsem pripravlja projekte za prihodnost.

Naši občani in vsi turisti, tako domači kot tuji, so v prostorih TIC Domžale vedno dobrodošli. Za obiskovalce imamo pripravljen promocijski material o znamenitostih in zanimivostih naših krajev, v prihodnosti pa vam bomo ponudili tudi vodene turistične programe.Ste vedeli
… da je bil železniški promet na poti Ljubljana – Kamnik med 1968 in 1978 trajno ukinjen ter je zgolj sreča, da takrat niso pospravili tudi tirnic?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram