Kuhna na Plac

Vsem dobro poznan dogodek v stilu ulične kuhinje se to sezono vrača na domžalski tržni prostor. Kulinarični dogodki, ki še dodatno poživijo tržni prostor in obiskovalcem ponujajo lokalne kulinarične specialitete po dostopnih cenah se bodo odvijali ob petkih v popoldanskem in večernem času.

Domžalska Kuhna na plac bo svoje lonce prvič odprla v petek, 19. aprila 2024 od 16. ure dalje na tržnem prostoru v Domžalah.

Poleg kulinarične ponudbe hrane in pijače bo glavni poudarek tudi letos na druženju, saj je na vsaki Kuhni na Plac predvidena glasbena popestritev.

Na odprtih stojnicah bodo kuhali lokalni ponudniki, predstavili pa se bodo tudi novi ponudniki s svojimi specialitetami. Vsak od njih bo imel na izbiro do tri različne jedi, zato zagotavljamo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, gurmani, vegetarijanci, sladkosnedi kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi.

Vse ponudnike lepo vabimo k sodelovanju (https://www.domzale.si/razpis/896606), obiskovalcem pa sporočamo, da se kmalu spet vidimo na domžalski Kuhni na plac.

Lepo vabljeni!

Dodatne informacije:
Ste vedeli
… da je bilo ozemlje Domžal poseljeno že v prazgodovini?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram