Kavarna Flerin

Izpostavljeno:

Nekdanja vinska klet, zgrajena pred več kot stotimi leti.

Kavarna Flerin je del moderne meščanske hiše, ki je bila zgrajena pred več kot stotimi leti. Visokopritlična stavba je podolgovatega tlorisa z glavno fasado, ki je zasnovana simetrično, s klasicističnim ter secesijskim okrasjem na fasadi in obokano kletjo. V tej hiši je veletrgovec Anton Muller st. več kot trideset let opravljal dejavnost vinske trgovine.
Po drugi svetovni vojni se je prostor uporabljal predvsem za skladiščenje blaga. Po skoraj 70 letih životarjenja, smo se odločili, da prostoru vdahnemo dušo s pridihom modernizma, a smo hkrati ohranili zapuščino kulturne dediščine.
Uživajte v prijetnem ambientu, toplih in hladnih napitkih, si privoščite prigrizek ali se preprosto prepustite branju in pogovoru.

Naša ponudba vključuje vse vrste kav in drugih toplih napitkov, osvežilne napitke, široko paleto piv, večinoma slovenskih, in izbrana vina slovenskega proizvajalca Guerila. Tudi na koktejle nismo pozabili niti ne na domače limonade, frapeje in sorbete, vedno pa ponujamo kaj novega, odvisno od letnega časa. Slaščice in sladoled pripravljamo v svoji kuhinji, tako kot tudi tople sendviče, za katere kruh pečemo sami, narezke in druge izdelke iz naše ponudbe. Po predhodnem dogovoru vam v naši kuhinji lahko pripravimo najrazličnejše sladke in slane prigrizke. Vsak dan, vse dni v letu pa vas vabimo na naše zajtrke. Imamo širok izbor, vedno pa iščemo kaj novega. Vabljeni, da se o naši ponudbi prepričate sami.Lokacija
Lokacija
Ljubljanska cesta 59, 1230 Domžale
Kontakt
Kontakt

http://kavarnaflerin.si/
Facebook
T:+386 (0)41 439 555 (Nina Eržen)
E:nina@kavarnaflerin.si

Čas
Delovni čas
PON - PET: 7h - 23h
SOB: 8h - 23h
NED: 8h - 22h
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je prvi znani zapis o Domžalah iz 13. stoletja, ko se omenja Grifo iz Štude?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram