Koren

Izpostavljeno:

Drugačno in izbrano. Okusno.

Gostinstvo in catering Koren je mlado podjetje, katerega glavno področjedelovanja je catering na porokah, piknikih, obletnicah in poslovnih srečanjih. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli po celotni Sloveniji. Želje in okusi naročnika so osnovno vodilo pri sestavljanju jedilnika, izbran prostor – vrt, poslovni prostor, muzej, galerija, dvorana ali šotor, pa pripravimo tako, da dopolnjuje barvno nit in namen pogostitve. Vsaka pogostitev Gostinstva in cateringa Koren je drugačna ter izbrana.

Kuharji cateringa Koren pri pripravi kulinarične ponudbe sledijo slovenski tradicionalni kuhinji, ki ji s sezonsko domačo zelenjavo, sadovi morja in zelišči dodajo pridih svežine in sodobnosti. Pripravljamo manjše in lahkotnejše kulinarične zalogajčke, ki jih gostje zaužijejo stoje, in pestre večhodne jedilnike, ki jih oblikujejo zahteve in okusi naročnika.

Hrana je zagotovo pomemben del vsakega praznovanja ali poslovnega srečanja. S skrbnim upoštevanjem vaših zahtev in predstav z vodjo cateringa oblikujete jedilnike za različne priložnosti. Pogostitev pripeljemo na želeno lokacijo, postrežemo in pospravimo za sabo. S Korenovimi kulinaričnimi dobrotami vas in vaše goste razvajamo na porokah, obletnicah, birmi, pikniku, upokojitvi, valeti, sedmini, poletni šoli in počitniških delavnicah, poslovnih sestankih, tiskovni konferenci, seminarju, strokovnih srečanjih, prednovoletnih druženjih in drugih pogostitvah.Kontakt
Kontakt

http://www.gostinstvokoren.si/o-nas.html
Facebook
E: info@gostinstvokoren.si
T: +386 (0)59 097 558

Čas
Delovni čas
Po dogovoru.
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bilo ozemlje Domžal poseljeno že v prazgodovini?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram