Spoznajmo se, praznujmo skupaj 2022
V mesecu aprilu Občina Domžale praznuje - v letošnjem letu še posebej visok jubilej – 70. rojstni dan. V ta namen bodo potekale številne prireditve, dogodki in srečanja, ki bodo obenem tudi priložnost, da se srečamo, družimo in poklepetamo. Eden izmed dogodkov, ki je namenjen druženju vseh generacij, je zagotovo »Spoznajmo se, praznujmo skupaj«.

V zadnjih dveh letih se zaradi vsem znane zdravstvene situacije ob domžalskem občinskem prazniku žal nismo uspeli družiti in praznovati skupaj, v letošnjem letu, ko Občina Domžale obeležuje 70. let, pa bodo občanke in občani lahko ponovno pospremili občinski praznik z mnogimi dogodki, prireditvami in srečanji, s katerimi bodo obogatili družabno dogajanje in življenje v naši lokalni skupnosti.

Na veliki rojstnodnevni zabavi „Spoznajmo se, praznujmo skupaj,“ ki bo v Češminovem parku v Domžalah potekala v sredo, 20. aprila 2022, od 16. ure dalje, bodo sodelovala številna društva in organizacije, ki bodo poskrbela za zabavo za vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Pripravljamo pa tudi presenečenja. Občina Domžale je ena redkih občin, ki rojstni dan praznuje z občankami in občani in to tradicijo tudi neguje.

Vse, ki si želite sodelovati vabimo, da oddate spodnjo prijavnico, najkasneje do 8. aprila 2022, na mail piar@domzale.si. Se že veselimo srečanja z vami.


Župan Občine Domžale, Toni Dragar


Ste vedeli
… da so bile Domžale do prihoda tujcev leta 1866 povsem navadno in mirno vaško naselje. Tirolci in Sudetski Nemci pa so prinesli nov način življenja in tudi gradnje?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram