Kolesarski poligon KOLOvoz'

Izpostavljeno:

Domžale so poleti 2017 postale bogatejše za nov kolesarski poligon »pumptrack«, ki se nahaja na območju Športnega parka ob Robovi ulici na Viru pri Domžalah. Slednji je bil velika pridobitev in popestritev ponudbe ob rekreacijski osi Kamniške Bistrice. Omenjeni poligon, ki ima tri proge, poleg največjega fiksnega stojita še otroški in naravni poligon, ki se bo dopolnjeval in spreminjal, je tudi največji kolesarski poligon v Sloveniji.

Kolesarski poligon sestavljajo zaobljene grbine in zavoji, zato je steza zelo razgibana in omogoča raznoliko, zabavno in obenem varno vožnjo. Primeren je za kolesa vseh velikosti, rolke, rolerje in skiroje. Na stezi kolesarjem ni potrebno vrteti pedal, ker se gibajo s premikanjem telesa navzgor in navzdol.Kolesarski poligon KOLOvoz' sestavljajo zaobljene grbine in zavoji. Med seboj so ritmično povezani v krožno zanko. Steza je razgibana. Omogoča raznoliko, zabavno in obenem varno vožnjo. Primerna je za kolesa vseh velikosti, rolke, rolerje in skiroje. Na stezi kolesarjem ni treba vrteti pedal, ker se gibajo s premikanjem telesa navzgor in navzdol.

Kontakt
Kontakt

Zavod za šport in rekreacijo Domžale
Facebook
E info@sport-domzale.si
T +386 1 721 68 62

Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bil železniški promet na poti Ljubljana – Kamnik med 1968 in 1978 trajno ukinjen ter je zgolj sreča, da takrat niso pospravili tudi tirnic?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram