Čarobno mesto

Izpostavljeno:

Čarobno naj bo! 

Letos smo si zamislili december malce drugače. Ohranjamo dogodke, ki so dobro obiskani in v katere verjamemo, smo pa želeli malce posodobiti ponudbo oz. jo malce prilagoditi našemu mestu. Če v Ljubljani najdemo velike odre na Kongresnem trgu, smo si mi zamislili novost - butično in praznično okrašeno Čarobno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa praznično gurmansko in darilno ponudbo. Čarobno mesto se bo odvijalo 10 dni v Slamnikarskem parku za občinsko stavbo od petka 20.12. do ponedeljka, 30.12.2019, med 17. in 22.uro. Izjema je 24.12., ko ne bo programa.

Ideja Čarobnega mesta: Postavitev Čarobnega mesta z 10-imi praznično okrašenimi lesenimi hišicami, v katere bomo umestili praznično ponudbo (darilna, rokodelska in gostinska) in osrednjim lepo osvetljenim paviljonom, ki bo kot oder za nastopajoče. Glasbeni program bi oblikovali po okusu za vse generacije (za otroke, mladino in starejšo publiko).

Lokacija
Lokacija
slamnikarski park
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je po pripovedovanju J. V. Valvasorja med Homcem in Mengšem ležal samostan, ki ga je porušila voda iz jezera? Slednje naj bi se bilo odprlo nad Kamnikom pri Nevljah in preplavilo vso mengeško planjavo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram