Otroška igrišča ob Kamniški Bistrici

Ob Kamniški Bistrici je v občini Domžale kar nekaj lokacij, kjer so otrokom namenjene manjše površine ali posamezna igrala. Največja površina, namenjena najmlajšim obiskovalcem rekreacijske poti, je otroško igrišče v Domžalah.
Igrišče Vir se nahaja na območju med Papirniško cesto in Kamniško Bistrico je "sportno-igralni park", ki ponuja široko paleto možnih aktivnosti za vse starostne skupine.
Program aktivnosti zajema "boot camp" in fitnes na prostem za rekreacijo z lastno težo, večnamensko igrišče za igranje ekipnih iger z žogo, vadišče za starejše občane, ki omogoča razgibavanje in ohranjanje dobrega počutja, igrala za malčke ter igrala za starejše otroke. Tam boste našli tudi knjigobežnico.
Igrišče Športni park Domžale se je v preteklih letih razširilo tako po velikosti kot v programskem delu. Celotno igrišče se je povezalo z obstoječim "skate parkom". Leži ob neposredni bližini rekreacijske poti ob Kamniški Bistrici in je bogato z raznovrstnimi napravami, ki zagotavljajo varno območje za druženje celotnih družin v naravi.Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bilo ozemlje Domžal poseljeno že v prazgodovini?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram