Hotel Ambient

Izpostavljeno:

Bi želeli spati v sobi slamnikarjev?

Ambient hotel je eleganten 3* hotel v Domžalah s 73 sobami v zelenem in mirnem predmestju slovenske prestolnice. Hotel se nahaja na idealni lokaciji v bližini Ljubljane in ljubljanske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika ter drugih turističnih destinacij in znamenitosti v Sloveniji (letališče Jožeta Pučnika 19km, Bled 53 km, Postojna 70 km, Kamnik – Velika Planina 15 km, Ljubljana 16km).

Ambient hotel je odlična lokacija za poslovneže, turistične skupine ter tudi individualne goste, ki si želijo iz centralno ležeče strateške točke raziskati celotno deželo ali širšo regijo (slovenska obala s Portorožem 130km, Trst 100km, Benetke 250km, hrvaška Istra 130km, Julijske Alpe 100km).

Hotelske sobe so klasično opremljene, različnih kategorij (economy in comfort), tako, da bo vsak gost našel primerno nastanitev, skladno s svojimi željami in pričakovanji. Vse sobe so klimatizirane. Gostom nudimo zasebnost, veliko brezplačno parkirišče pred hotelom ter brezžični internet, ki je na voljo v celotnem objektu.

V poletnih mesecih je ob hotelu na voljo delno pokrit piknik prostor za zaključene družbe. Lobby bar v pritličju hotela nudi domače vzdušje in kvalitetno postrežbo toplih in hladnih napitkov. Hotelska restavracija nudi večerje vse dni v tednu. Hotelska recepcija je odprta do 23.h.

Na voljo je tudi manjša konferenčna dvorana.


Lokacija
Lokacija
Aškerčeva ulica 6a, 1230 Domžale
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
Facebook
Gala hotels - online booking
Trip Advisor
E: info@ambienthotel.si
T: + 386 (0)8 200 20 00

Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je občina Domžale 7. največja slovenska občina?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram