Blunout

Izpostavljeno:

najboljša klubska scena v mestu


Zgodovina Blunouta, blues in jazz kluba v Domžalah na Ljubljanski cesti štev. 72 ni dolga. Oktobra 2015 je ekipa na čelu z Alešem Florjančičem odprla vrata kluba, ki ima notranjost kot nihče drug. Z njim željo ustvariti posebno odličen kulturno glasbeni program, zaradi katerega bi vsakdo govoril o izjemnem počutju in dobrih vibracijah.

Prvotna ideja o glasbenih žanrih, ki se dotikajo bluesa in jazza, se je v nadaljevanju delovanja kluba nekoliko razširila. Danes je klubska scena v kleti, vizualno še vedno podobna legendarnim svetovnim blues/jazz klubom, a je programska shema odkrila, da je v Sloveniji resnično veliko glasbenih ustvarjalcev, ki z radostjo igrajo na butičnem mestu pred občinstvom, ki točno ve, kako se streže v enem in edinem Blunoutu. Ob številnih glasbeno prestižnih koncertih so svoje mesto, točno ob sredah (Sredin smeh), dobili tudi komiki, igralci in nastopajoči, katerih nastop je v osnovi gledališko dramski. Da je smeh več kot pol zdravja, se lahko vsakdo prepriča prav v Blunoutu.

V Domžalah, na Ljubljanski cesti štev. 72, se vrata vsak dan odprejo ob 17. uri, v klub pa lahko pride ali zaide vsakdo. Vsakič, ko na odru ni uradnega koncertiranja ali komičnega nastopa, je lahko Blunout tvoj, naš, njihov… Za praznovanja, obletnice ali ob kakršnem koli osebnem razlogu je Blunout v središču Domžal kot nalašč za to.

Zelo enostavno: pridi in preveri, če so najboljše vibracije res v Blunoutu.

Lokacija
Lokacija
Ljubljanska 72, 1230 Domžale
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
Facebook
Instagram
E: blunoutclub@gmail.com
Rezervacije: +386 (0)41 552 840

Vstopnina
Vstopnina
Vstopnina
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je v rimskih časih skozi naše kraje, kjer sta bili rimski naselbini, vodila pomembna pot iz Aquileie (Oglej), skozi Emono (Ljubljana, čez prelaz Atrans (Trojane), do Celeie (Celje) in Poetovie (Ptuj)?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram