Kopališče Domžale

Izpostavljeno:

čofotanje sredi Domžal za otroke in ohladitev v vročih dneh za malce starejše

Kopališče Domžale je za uporabo na voljo od sredine junija do konca avgusta. Z dvema bazenoma – malim za najmlajše in velikim za vse generacije, ponuja veliko možnosti za prijetno preživljanje poletij. Kopališče ima na voljo tudi tobogan, ki deluje v sklopu velikega bazena, in dodatna igrala v manjšem bazenu. Na voljo je zadosti sence in površin, kjer obiskovalci lahko uživajo v toplih poletnih dneh. Ugodne cene vstopnic privabijo številne kopalce iz Domžal in okoliških krajev, za katere pa je Zavod za šport in rekreacijo Domžale poskrbel tudi z dodatnimi programi. Poleg možnosti uporabe zorbinga se skozi poletje na Kopališču Domžale izvajajo tudi različne plesno-rekreativne animacije.

Vsako jutro poteka jutranja vadba v družbi Šole zdravja, dvakrat tedensko zvečer pa tudi večerno rekreativno plavanje, ki je zelo dobro obiskano. Poskrbljeno je za družinske dneve, dvakrat v sezoni je izvedena celodnevna animacija (Poletni dan in Delfinčkova animacija), kjer se z aktivnostmi predstavijo številna društva in organizacije. Na te dni na Kopališču Domžale poleg plavanja in plesa v vodi spoznavamo tudi potapljanje, surfanje, na voljo so štafetne igre v vodi, vaterpolo, prav tako pa izkoristimo bližino odbojkarskega igrišča. Kopališče ima na voljo pestro gostinsko ponudbo, prilagojeno poletnim mesecem, in pravo mini knjižnico, ki ponuja knjige za odrasle in otroke -knjigobežnica.

Poskrbljeno je tudi za ozaveščanje, saj so na kopališču šaljiva, a pomembna sporočila. Slikovite table spodbujajo k spoštovanju kopališkega reda: tuširanju, uporabi dezinfekcijskih bazenčkov za noge, lulanju pred odhodom v bazen, ločevanju odpadkov … Upoštevanje nekaj preprostih navodil s strani vseh kopalcev bo pomagalo zagotavljati prijetno kopanje in uživanje na kopališču za vse. O novostih in aktivnostih sproti obveščamo na spletni strani Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Lokacija
Lokacija
Kopališka cesta 4, Domžale
Vstopnina
Vstopnina
Vstopnina
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je dimnik na parkirišču nakupovalnega središča Mercator zadnja materialna sled za največjo slamnikarsko tovarno v Domžalah?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram