Adam Ravbar

Izpostavljeno:

Pivovarna in pivnica Adam Ravbar - prva slovenska zasebna pivovarna

Smo prva slovenska zasebna pivovarna ter se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo različnih vrst piva Adam Ravbar. Letno zvarimo do 150.000 l piva, ki pa ga tudi točimo v lastni pivnici. V njej nudimo pristne domače jedi po naročilu ter pizze iz polnozrnate ter konopljine moke.

Na kranjskem bolš'ga piva ni,
kot Adam Ravbar ga vari.
Da preverite to govorico,
pridite pogledat na Rodico.
Kar nas bratcev pivskih ta dežela ima,
smo najraje tam, kjer Ravbar je doma.
Ko se pivo zlato v čaši zaiskri,
na veke Adam Ravbar naj živi!

Domače kvasno pivo Adam Ravbar je varjeno po izvirnem češkem receptu in ga vari pivovarski mojster iz Prage. Pivo je nepastirizirano, nefiltrirano in ne vsebuje nobenih konzervansov. Glavna sestavina je pivski slad, ki ga dobavljamo iz sladarne Trnava na Češkem. Poleg slada uporabljamo tudi hmelj iz slovenskega podjetja Hmezad d.d. iz Žalca, ki nam dobavlja kvalitetni aromatični hmelj v obliki briketov.

Proizvajamo svetlo in temno pivo, od katerega je slednji na bazi karamelnega slada, prav tako uvoženega s Češke. Pivo ima 12,5% ekstrakta in 4,5% vol. alkohola. Torej se lahko pohvalimo s kvaliteto našega piva, za kar imamo tudi redne mikrobiološke in kemične analize, ki nam jih opravljata Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Žalec ter Inštitut za varovanje zdravja iz Kranja. Rok trajanja našega piva je 21 dni in mora biti hlajeno na 1 - 6 stopinj Celzija.

Lokacija
Lokacija
Perkova 17, 1230 Domžale
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
Facebook
Instagram
E: info@pivnica-adamravbar.si
T: +386 1 729 55 05

Čas
Delovni čas
PON - PET: 9h - 22h
SOB: 9h - 22h
NED: 11h - 17h
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bil nekoč za stobovskim gasilskim domom temno zeleni bajer, imenovan Stobovšak, v kateri je v poletnih mesecih čofotala stobovska mladež in v katerem so perice prale perilo svojih družin?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram