Gostilna Repanšek

Izpostavljeno:

Domača družinska gostilna s stoletno tradicijo.

Sredi vasi Homec, blizu Radomelj, stoji stara gostilna Repanšek, ki je bila na tem kraju odprta že leta 1889. Gostilna že dolga leta velja kot kraj, kjer se ljudje srečujejo, si izmenjujejo novice, se zabavajo, plešejo, obenem pa se ob dobri in pestri ponudbi domače hrane ter pijače dobro najedo. V gostilni Repanšek smo znani po nekaterih tradicionalnih prireditvah, med katerimi nekatere prirejamo že dolgo vrsto let. Veliko ljudi se v naši gostilni zbere na plesu ob praznovanju dneva žena, na veselem martinovanju in na prireditvah v veselem decembru, ko se poslavljamo od starega leta in se veselimo prihoda novega leta.

Veseli smo vseh gostov, ki prihajajo k nam od blizu in daleč, sprejemamo pa tudi zaključene družbe, ki želijo pri nas praznovati (nedeljska kosila, poročna, krstna, birmanska slavja in praznovanja drugih posebnih priložnosti). Ob opremljanju gostilne smo bili pozorni tudi na naše najmlajše, saj jim je na voljo otroško igrišče ter mizi za namizni nogomet in biljard. Mamicah z majhnimi otroki je na voljo previjalnica.

V gostilni smo želeli poskrbeti tudi za dobro počutje invalidov, ki obiščejo našo gostilno, zato smo poskrbeli, da imajo tudi oni dostop do prostorov v gostilni. Ko se boste ustavili na Homcu, se boste lahko pravkar vračali z vašega izleta v Arboretumu Volčji Potok, z Velike Planine, sprehoda ob reki Kamniška Bistrica ali do cerkve na Homškem hribu, lahko pa tudi s Starega gradu nad Kamnikom, s pohoda do Svetega Primoža ali s kopanja v Termah Snovik – ali pa se boste le sprehodili po vasi in se naužili miru, čistega zraka in lepih razgledov po ravnih poljih ter Kamniških Alpah – ob koncu vašega izleta vas vabimo, da se ustavite pri nas in se v prijaznem ter živahnem okolju naše gostilne podprete z dobro domačo hrano in pijačo.

Dobrodošli.Lokacija
Lokacija
Bolkova ulica 42, Homec, 1235 Radomlje
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
Facebook
E: info@gostilnarepansek.si
T: +386 (0) 17227950

Čas
Delovni čas
SRE - NED: 10h - 23h
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da slamnik najdete tudi na freskah, ki jih je v grobeljski cerkvi sv. Mohorja in Fortunata upodobil Franc Jelovšek?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram