Hotel Šporn

Izpostavljeno:

Hotel, kjer se prepletata staro in novo.

Gostilna Šporn deluje že več kot 100 let, njeno dolgoletno tradicijo pa je moč čutiti tudi danes. Le-ta je pustila vtis v notranjosti gostilne, kjer se prepleta staro z novim in ustvarja domačno, a tudi sodobno okolje za prijetno uživanje v gurmanskih specialitetah. Izpod kuhalnice našega kuharja prihajajo jedi, ki sledijo sodobnim kulinaričnim smernicam in so vedno v koraku z letnim časom in danimi svežimi sestavinami, ki jih ta ponuja.

Poleg kulinaričnih užitkov od leta 1996 nudimo tudi bivanje v povsem sodobno opremljenih sobah našega družinskega hotela. Zaradi odlične lokacije, nedaleč od glavnega mesta Ljubljane in v osrčju narave, je hotel primeren tako za poslovne goste kot za goste na oddihu. Hotel ima sedemnajst sob in prijetno preddverje, primerno za počitek, branje ali kramljanje. Vse sobe so prostorne in sodobno opremljene. So klimatizirane, imajo LCD televizor, telefon, brezplačno WI-Fi povezavo in minibar. V kopalnicah je tuš, WC, bide in sušilec za lase.

Lokacija
Lokacija
Cesta radomeljske čete 1,1235 Radomlje
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
Facebook
Booking
Trip Advisor
E: info@sporn.si
T: +386 (0)1 7227 000

Čas
Delovni čas
Vsak dan: 6h - 24h
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da se je po 15. stoletju pospešeno razvijalo prevozništvo in tovorništvo, ki je povezano tudi z brodarjenjem na reki Savi? Za nadaljnji razvoj je poskrbela nova cesta Dunaj – Trst skozi Črni graben, ki je bila zgrajena v začetku 18.stoletja po trasi stare rimske ceste.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram