Pekarna Čemažar (Srček)

Izpostavljeno:

lukovška žemlja, nedeljski rezanci in druge domače dobrote.

Pekarna Čemažar deluje že od leta 1959, njena primarna dejavnost pa je pekarstvo, proizvodnja testenin in pekovskih izdelkov. Zaradi bogate tradicije, specifičnih postopkov priprave in uporabe izključno naravnih sestavin smo predvsem v osrednji Sloveniji poznani kot visoko kakovostno podjetje. Skrivnost našega uspeha so tradicionalni recepti iz leta 1957, ročna priprava izdelkov in peka v krušno parni peči.

Eden izmed naših najbolj prepoznavnih izdelkov je Lukovška žemlja, za katero imamo tudi patentno zaščito. Poleg tega smo zelo ponosni na zlato priznanje za Nedeljske rezance, ki nam ga je leta 2008 podelila Gospodarska Zbornica Slovenije. Prestižna nagrada je še dodatno povečala prepoznavnost in ugled pekarne. Veseli nas, da naše edinstvene prednosti prepoznavajo tudi kupci, ki cenijo visoko kakovost in dajejo pomen zdravi in okusni hrani.

V podjetju poudarjamo družbeno odgovornost in odlično sodelujemo z občino Lukovica. Poslovalnice imamo v Ljubljani (centralna tržnica Center pri Plečnikovih arkadah ), TGC tržnica Koseze, tržnica Domžale, Lukovici in v Kamniku.
Vabimo vas, da tudi vi okusite našo pekovsko tradicijo in postanete del naše zgodbe.

Lokacija
Lokacija
Ljubljanska cesta 73, 1230 Domžale
Kontakt
Kontakt

Spletna stran
E: Pekarna.srcek@siol.net
T: +386 (0)41 707 830

Čas
Delovni čas
TOR - PET: 7h - 13h
SOB: 7h30 - 13h30
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bilo nekoč, predvsem v 19. stoletju, v Ihanu več delujočih kamnolomov in skrilolomov? S pridobivanjem in obdelavo »Ihanskega marmorja« se je preživljal dobršen del prebivalstva.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram