Center Kiron - Terra Anima

Izpostavljeno:

Konjesrčnost. Prostor zdravljenja. Spanje na senik.

Kiron je pričel s svojim delovanjem leta 2008, kot prvi center v Sloveniji, ki se je ukvarjal z inovativnim, naravnim in celostnim pristopom do konj in jahanja ter z raziskovanjem moči konja, kot učitelja v osebnem razvoju. Konjeništvo smo zanalašč spremenili v Konjesrčnost in s tem postavili nove temelje v odnosu do konj. Center je prostor, kjer se izraža duša konja, kjer sledimo srcu, iskrenosti in sočutju, prostor, kjer konji končno ''spregovorijo'' in kjer miti živijo sočasno z nami. Ne nazadnje pa je prostor zdravljenja. Za nas in konje. Na ravni duha, srca in telesa.

Nahajamo se v Radomljah, na zemlji, ki smo jo poimenovale Terra Anima (Zemlja Duše), v centru, ki so ga ustvarjale in zgradile zgolj ženske roke.

Ponujajo vam:

  • trening osebnostne rasti s konjem,
  • celostni tečaj jahanja,
  • ples s konji,
  • sakralna ježa,
  • meditacijo s konji,
  • in programe za mlade konjesrčne.

Pri Kironu konjev ne treniramo, pač pa jih pustimo, da se izražajo vsak čisto na svoj, svojevrsten način. Delo s konji torej ni usmerjeno na to, da bi konje naredili primerne človeku, temveč, da bi človeka naredili primernega konjem. Kar pa pomeni, da človeka prebujamo nazaj v življenje, v telo (nič nas ne more spraviti bolj v telo, kot vedno iskreni odziv konja na vse naše gibe, našo energijo in naša čustva), v prisotnost trenutka (za nas je to jedro učenj vseh duhovnih sistemov; za konje najbolj naravna nujnost), v živost in konstruktivno soočanje (vsako konjevo dejanje ima nek namen, ki služi podpori in ohranjanju življenja), v razumevanje (najbolj zahtevni konji nam imajo največ za razkriti), v ustvarjalnost odnosa (ko prenehamo spreminjati konja v omejujoč stroj, nam bo konj na svoj unikaten način začel vračati koščke naše izgubljene duše),… in še marsikaj. Verjemite, veliko se imamo za naučiti od njih.

Posebna ponudba

Program za skupine:

Obisk Art centra poglobljene ekologije Terra Anima

Obiščite center Terra Anima in doživite umetniški in srčen utrip tega prostora, ki so ga zgradile 3 ženske.

Popolnoma same, za novo prihajajoče življenje - žrebička. Navdihujoča izkušnja, primerna za skupine od 5-15 ljudi (min 5 ljudi).

Obisk vključuje:

Spoznavanje črede in poslušanje navdihujoče zgodbe

Srečanje s konjevo prerokinjo, da odkrijete kaj vam želi sporočiti konjska modrost

Slastna veganska večerja na pravljičnem vrtu

= 3 ure

Cena: 35€/ na osebo

Prijave in informacije: terraanima.info@gmail.com, 041 980 876

Terra anima: Spanje na seniku

Edinstveni prostor, ki so ga ustvarile zgolj ženke roke in je prežet z žensko močjo in ustvarjalnostjo.

Vstoite v drugačen svet, izstopite iz hiteče rutine vsakdanjika. Ugasnite telefon in zaupajte osličkovi budilki, ki vas bo prebudila vedno ob pravem času.

Zgradite si svojo posteljo ali celo svojo malo sobo iz kock sena, iz katere se vam odpre čudovit razgled na Kamniške Alpe, da se zazrete preko obzorja omejitev vsakdanjika in široko razprete krila svojega svobodnega srca.

Več:http://www.terraanima.si/spanje-na-seniku-en.html

Kontakt
Kontakt

http://www.centerkiron.com/

http://www.terraanima.si/
Facebook
E: neja.meta@gmail.com ali kapljaspela@gmail.com
T: +386 (0)31 26 66 88 (Neja Meta Rojc) ali +386 (0)41 980 876 (Špela Kaplja - za programe: Osličkova igrarija, Konjesrčni spomin, Praznovanje rojstnega dne)

Čas
Delovni čas
NED: odprto za obiskovalce.
Ostale dni po dogovoru.l
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je prvi znani zapis o Domžalah iz 13. stoletja, ko se omenja Grifo iz Štude?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram